O echipa italiana invingatoare

 

Infiintata in 12 Ianuarie 2000, Sintech se impune si in 2020 firma lider in Proiectarea de Auto si Moto, situata in inima regiunii Emiia, considerata  Motor Valley italiana in mare expansiune in Italia si pe pietete internationale.
Facturat si profit excelent / crestere neintrerupta / clienti internationali top brand/ rezerve lichide de 5 milioane de euro/ sedii in imobile proprii in Italia si in strainatate/ contracte pe termen lung/ investitii in formarea tecnica si interpersonala a resurselor umane/ initiative constante de dezvoltare. Din aceste motive Sintech a primit premiul Campione di Crescita -Diamante de la Institutul German de Calitate si Finante.

 al 20° an

 
 

  • Experienta de aproape 3 milioane de ore de proiectare auto, moto si de motorizari  • > 80% din proiectantii Sintech au absolvit o facultate in diferite discipline: mecanica, aeronautica, aerospatiala, mecanotronica, electronica, etc ..  • Ample dotari HW/SW ce cuprind cele mai importante sw CAD in sectorul automotive: Dassault Catia, Siemens Nx, Pro/ENGINEER   • Un proces acurat de selectie si stat-up de proiectanti, atat pe plan profesional cat si pe plan interpersonal  • Planuri de formare detaliate pentru utilizarea Sistemelor si Metodologiilor si pentru desenul de productie  • Integrarea coordonata de account in team-urile de proiectare ale clientilor  • Organizarea prompta si reactivitate
 
 

Milestones
Sintech s-a afirmat in acesti ani de criza reinvestind intotdeauna profitul in structuri si resurse umane:

-a constituit in 2009 Sintech Evolution in Romania, unde a cumparat in 2011 modernul sediu in centrul Bucurestiului, care se adauga la celelalte sedii in imobile de proprietate in Italia.
-in 2012 a pus in miscare sediul operativ din Maranello si in 2013 a constituit Sintech Enterprise pentru a spori oferta de servicii globale Sintech.

-in 2015 si in 2018 a cumparat noi birouri, de grande prestigiu in centrul istoric al orasului Bologna-Giovanni Domenichini
CEO Sintech