O echipa tenace

 

Infiintata in 12 Ianuarie 2000, Sintech se impune si in 2020 firma lider in Proiectarea de Auto si Moto, situata in inima regiunii Emiia, considerata  Motor Valley italiana in mare expansiune in Italia si pe pietete internationale.
Facturat si profit excelent / crestere neintrerupta / clienti internationali top brand/ rezerve lichide de 5 milioane de euro/ sedii in imobile proprii in Italia si in strainatate/ contracte pe termen lung/ investitii in formarea tecnica si interpersonala a resurselor umane/ initiative constante de dezvoltare. Din aceste motive Sintech a primit premiul Campione di Crescita -Diamante de la Institutul German de Calitate si Finante.

 al 22° an

 
 

  • Experienta de milioane de ore de proiectare mecanica si electrica/ electronica pentru auto, moto si motorizari



  • > 80% din proiectantii Sintech au absolvit o facultate in diferite discipline: mecanica, aeronautica, aerospatiala, mecanotronica, electronica, etc ..



  • Ample dotari HW/SW ce cuprind cele mai importante sw CAD in sectorul automotive: Catia, Siemens Nx, Creo Paramnetric 



  • Un proces acurat de selectie si stat-up de proiectanti, atat pe plan profesional cat si pe plan interpersonal



  • Planuri de formare detaliate pentru utilizarea Sistemelor si Metodologiilor si pentru desenul de productie



  • Integrarea coordonata de account in team-urile de proiectare ale clientilor



  • Organizarea prompta si reactivitate
 
 

 

 

Milestones

 

Facturat  5,6 mil 6,1 mil 6,9 mil 6,0 mil 7,1mil
Nr. Angajati 88  92 101 98 99
Anul 2017 2018 2019 2020 2021


Sintech s-a afirmat de-a lungul anilor reinvestind profitul in structuri si resurse umane:

 * a constituit in 2009 Sintech Evolution in Romania, unde a cumparat in 2011 modernul sediu in centrul Bucurestiului, care se adauga la celelalte sedii in imobile de proprietate in Italia.
* in 2012 a pus in miscare sediul operativ din Maranello si in 2013 a constituit Sintech Enterprise pentru a spori oferta de servicii globale Sintech.

* in 2015 si in 2018 a cumparat noi birouri, de grande prestigiu in centrul istoric al orasului Bologna

* in 2021 a obtinut prestigiosul Permis (ERLAUNBIS) de la Agentia Federala pentru ocuparea fortei de munca din Nurnberg conform regulametarilor pentru furnizarea de servicii cu personal extern in Germania

* in ianuarie 2022 a inaugurat un sistem foarte modern de Tehnologii ale Informatiei si Comunicatiilor pentru a putea lucra.  in siguranta IT si cibersecuritate, de la distanta in orice activitate .




Giovanni Domenichini
CEO Sintech